News

Työpaikkailmoitukset 30.5.2024

Haemme viestintäassistenttia

KAAPELI (Kiinteistö Oy Kaapelitalo) on Helsingin kaupungin omistama kiinteistöosakeyhtiö, joka hallinnoi kolmea eläväistä, tapahtumarikasta sekä yhteensä 650 pitkäaikaisen vuokralaisen asuttamaa kulttuurikeskusta ympäri Helsinkiä. Teemme tilaa taiteelle ja kulttuurille kierrättämällä, kunnostamalla ja vuokraamalla entisiä teollisuuskiinteistöjä kulttuurikäyttöön. Olemme kansainvälisesti verkottuneita ja mukana monissa kokeiluissa ja tutkimusprojekteissa. Tavoitteenamme on tarjota toimivia ja inspiroivia tiloja vuokralaisillemme sekä elämyksiä kaikille taiteen ja kulttuurin ystäville.

Haemme iloiseen joukkoomme vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen

VIESTINTÄASSISTENTTIA

tuomaan lisävahvistusta ja viemään yhtiömme viestintää uudelle vaihteelle. Muodostat viestintäpäällikön kanssa tiimin, joka huolehtii siitä, että yhtiön ja sen toimipisteiden - Kaapelitehtaan, N10:n sekä Suvilahden kulttuurikeskusten - ulkoinen ja sisäinen viestintä sujuu kuin tanssi.

Mitä pääset tekemään?

 • Tuottamaan sisältöä ja päivittämään mm. sosiaalisen median kanavia, viestintä- ja markkinointimateriaaleja sekä opasteita. Lisäksi pääset valokuvaamaan!

 • Koordinoimaan ja ajastamaan infonäyttöjen sisältöjä ja huolehtimaan laskutuksesta.

 • Päivittämään Drupal- ja pilvipohjaisia verkkosivujamme.

 • Seuraamaan mediaa ja analysoimaan verkkosivujemme liikennettä.

 • Pitämään yhteyttä vuokralaisiimme ja koordinoimaan vuokralaistapaamisia. 


Lisäksi olet mukana avustamassa päivittäisissä eteen tulevissa viestinnän tehtävissä. 


Millaista tyyppiä etsimme?

 • Etsimme ennen kaikkea hyvää tyyppiä ja työkaveria joukkoomme. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja olet aloitekykyinen ja yhteistyötaitoinen tiimityöntekijä.

 • Olet huolellinen, vastuuntuntoinen ja ratkaisukeskeinen. Et hämmenny muuttuvista tilanteista ja hallitset useampia projekteja samaan aikaan. 


Millaista osaamista arvostamme?

 • Sinulla on työtehtäviin soveltuva koulutus (esim. viestintä tai media-ala) ja noin 1-3 vuoden kokemus vastaavista tehtävistä.

 • Suomen ja englannin kielen kirjallinen ja suullinen ilmaisusi on erinomaista ja sinulla on kiinnostusta kielelliseen tarkkuuteen.

 • Olet kotonasi sosiaalisessa mediassa.

 • Sinulla on hyvät IT-taidot ja otat luontevasti haltuun erilaisia järjestelmiä ja viestinnän työkaluja.

 • Arvostamme ideointikykyä KAAPELIn sisällöistä viestimiseen ja kykyä asettua erilaisten 
kohderyhmien asemaan. Sinulta löytyy myös visuaalista silmää.

 • Plussaa on, jos osaat ruotsia tai muita kieliä tai sinulla on graafista osaamista. 


Tarjoamme sinulle monipuolisen työympäristön ja näköalapaikan kulttuurin pariin Helsingissä, reilun, kannustavan ja ihmisläheisen työyhteisön, joka pitää aina yhtä sekä mahdollisuuden kasvaa ja edetä työssäsi myös oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Meillä on hyvät liikunta- ja kulttuuriedut sekä kattava työterveys.

Työpaikka sijaitsee pääasiassa Kaapelitehtaalla, mutta myös muut yhtiön hallinnoimat kiinteistöt tulevat tutuiksi. Työssä noudatetaan toimistotyöaikaa. Kuukausipalkka sijoittuu 2800-3120 € välille kokemuksen ja osaamisen mukaan.

Hae paikkaa 13.6.2024 mennessä! Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si yhtenä pdf-tiedostona hallinnon assistentille: sinna.kovasiipi@kaapeli.com, otsikolla "Viestintäassistentti". Haastattelut pidetään viikoilla 25 ja 26. Työ alkaa elokuun loppupuolella tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja: viestintäpäällikkö Karoliina Eerola, puh. 040 591 5005, ma 3.6. klo 14-15 ja pe 7.6. klo 12-13.

See also:

KAAPELI is set up in 1991. All our cultural centres are full of stories and creative tenants.

Are you looking for space for your event or an office or workspace?