News

Job advertisements 8.8.2022

Haemme tapahtumakoordinaattoria

Etsimme vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen myyntipäällikön työpariksi

TAPAHTUMAKOORDINAATTORIA

Haettavaan työhön kuuluu Kaapelitehtaan ja Suvilahden tapahtumatilojen myyminen sekä koordinointi; vuokraamme tapahtumille tiloja sekä tarvittaessa toimimme asiantuntija-apuna tiloissamme järjestettävien tapahtumien tuotannoissa.

Tarjoamme haasteellisen ja vastuullisen tehtävän monipuolisessa työympäristössä. Meillä on hyvät henkilöstöedut sekä kattava työterveys. Lisäksi saat näköalapaikan kulttuurin ja tapahtumien pariin Helsingissä. Työpaikka sijaitsee pääosin Kaapelitehtaalla sekä myös Suvilahdessa.

Arvostamme:

  • erinomaista asiakaspalvelutaitoa

  • ongelmanratkaisukykyä ja myyntitaitoja

  • yhteistyökykyä tiimin jäsenenä

  • aloitekykyä sekä pitkäjänteistä työotetta

  • tapahtuma- ja kulttuurialan tuntemusta ja työkokemusta alalta

  • työtehtäviin sopivaa koulutusta

  • monipuolista kielitaitoa

Työssä noudatetaan pääsääntöisesti toimistotyöaikaa, mutta tapahtumatuotantojen aikataulu edellyttää joustavuutta ja ajoittaista ilta-ja viikonlopputyötä.

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja työ alkaa mahdollisimman pian. Yhtiömme noudattaa AVAINTESiä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si yhtenä tiedostona palkkatoivomuksineen 2.9.2022 mennessä myyntipäällikkö Katja Valppaalle, katja.valpas@kaapelitehdas.fi, otsikolla: "Tapahtumakoordinaattori haku - oma nimi".

Tiedustelut puhelimitse to 18.8.2022 klo 14-16, ke 24.8.2022 klo 11-13 sekä pe 2.9.2022 klo 11-13 / Katja Valpas puh. 040 751 5780.

Kiinteistö Oy Kaapelitalo on Helsingin kaupungin omistama yhtiö, joka peruskorjaa ja vuokraa vanhoja teollisuusrakennuksia taiteen, kulttuurin ja luovan alan tarpeisiin. Hallinnoimme kolmea kulttuurikeskusta: Ruoholahdessa sijaitsevaa Kaapelitehdasta, Suvilahden vanhaa energiantuotantoaluetta Kalasatamassa sekä N10 kiinteistön toimitiloja Vallilassa.

Kiinteistöissä on ateljee-, työ-, näyttely-, esitys- sekä tapahtumatiloja yksityishenkilöille ja yhteisöille. Kiinteistö Oy Kaapelitalon omistamien ja hallinnoimien kiinteistöjen kokonaispinta-ala on noin 100 000 m². Kaapelitehtaalla ja Suvilahdessa järjestetään vuosittain yli 500 tapahtumaa taidenäyttelyistä yritystapahtumiin ja festivaaleista antiikkimessuihin.

See also:

KAAPELI is set up in 1991. All our cultural centres are full of stories and creative tenants.

Are you looking for space for your event or an office or workspace?