Nyheter

Arbetsplatsannonser 18.12.2023

Haemme aula-, myymälä- ja lippupalveluiden vuorovastaavaa

Kaapelin Mediakeskus Oy hakee kokopäiväistä

AULA-, MYYMÄLÄ- JA LIPPUPALVELUIDEN VUOROVASTAAVAA

Kaapelitehtaan kulttuurikeskuksen infopisteelle.

Infopiste sijaitsee Kaapelitehtaan pääaulassa Lasipihalla, ja se palvelee kaikkia talon kävijöitä. Infopiste tekee tiivistä yhteistyötä talon kolmen museon, Tanssin talon sekä talon muiden toimijoiden kanssa. Vuoden 2024 aikana aloitamme palveluyhteistyön museoiden kanssa, ja etsimme henkilöä toteuttamaan ja kehittämään uusia palveluita.

Työtehtäviisi kuuluu:

  • Kaapelitehtaan infopisteen pyörittäminen ja kehittäminen (sisältää mm. tilitykset ja raportointityöt, palvelupäällikön tuuraus tarvittaessa, kävijöiden opastus, perehdytysmateriaalien ylläpito)

  • infopisteen vieressä sijaitsevan lahjatavaramyymälän tuotteiden myynti sekä myymälän ylläpito ja kehittäminen yhteistyössä mm. museoiden kanssa

  • Kaapelitehtaan kolmen museon lipunmyynti, Museokorttimyynti, lipuntarkastus sekä muu yhteistyö museoiden kanssa

  • Kaapelitehtaan muiden toimijoiden lippujen välitys (käytämme Tixly-lipunmyyntijärjestelmää)

  • Kaapelitehtaan Konttorin kahvilatyöntekijöiden tuuraus tarvittaessa (sisältäen kahvilan, myymälän, baarin ja keittiön työt, kokoustilavuokrauksen- ja järjestelyt sekä Kaapelitehtaan vuokralaispalvelut).

Toivomme sinulta:

  • soveltuvaa koulutustaustaa sekä työkokemusta aulapalveluista, museon, infon tai kaupan asiakaspalvelutehtävistä.

  • aurinkoista asiakaslähtöisyyttä, pitkäjänteistä sitoutumista työhön, tekemisen meininkiä, paineensietokykyä sekä kykyä kestää myös hiljaisia hetkiä

  • oma-aloitteisuutta sekä rohkeutta kokeilla uusia asioita, intoa kehittää palveluita sekä kykyä tehdä itsenäisiä päätöksiä

  • suomen ja englannin kielen taitoa, luemme eduksi ruotsin kielen osaamisen.

Tarjoamme vastuullisen työn monipuolisessa toimintaympäristössä ja innostuneessa työyhteisössä. Olemme reilu ja hyvä tiimi, joka pitää aina yhtä. Kaapelitehtaan infopisteen työntekijät ovat olennainen osa Kaapelitehtaan kävijäpalveluita, ja haluamme tarjota kävijöillemme erinomaista asiakaspalvelua vuoden ympäri.

Tehtävät ovat vuorotyötä infopisteen aukioloaikojen puitteissa. Kaapelitehtaan infopiste on auki joka päivä, poislukien osa pyhäpäivistä. Noudatamme matkailu- ja ravintola-alan esimiesten työehtosopimusta. Kuukausipalkka on 2519,09 - 2733,74 € / kk + TESin mukaiset lisät työkokemuksen mukaan.

Jos kiinnostuksesi heräsi, lähetä hakemuksesi ja CV:si otsikolla "INFOPISTE – VUOROVASTAAVA" osoitteeseen: mari.nilivaara (at) kaapeli.com 19.1.2024 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä.

Lisätietoja: palvelupäällikkö Mari Nilivaara, puh. 050 566 7426, arkisin kello 12-15.

Kaapelin Mediakeskus Oy on Kiinteistö Oy Kaapelitalon tytäryhtiö, ja se vastaa Kaapelitehtaan Konttorin, Tehtaanmyymälän ja infopisteen pyörittämisestä. KOY Kaapelitalo on Helsingin kaupungin omistama yhtiö, joka omistaa, peruskorjaa ja vuokraa vanhoja teollisuuskiinteistöjä taiteen, kulttuurin ja luovan alan tarpeisiin. Yhtiön liikevaihto on noin 8 miljoonaa euroa. Ruoholahdessa sijaitseva Kaapelitehdas on yksi Suomen suurimpia kulttuurikeskuksia, ja sen yhteydessä toimii myös Tanssin talo. Yhtiö hallinnoi lisäksi Suvilahden vanhaa energiantuotantoaluetta Kalasataman alueella sekä N10:ä Vallilassa.

Se även:

Fastighets Ab Kabelhuset grundades i 1991. Alla våra kulturcentrumen är fulla av berättelser och hyresgäster inom den kreativa branschen.

Söker du evenemangs-, kontors- eller arbetsutrymme?