Nyheter

Arbetsplatsannonser 4.3.2024

Haemme kiinteistönhoitajaa

Kiinteistö Oy Kaapelitalo, KAAPELI, on Helsingin kaupungin omistama kiinteistöyhtiö. Omistamme, peruskorjaamme ja vuokraamme vanhoja teollisuusrakennuksia taiteen ja kulttuurin tarpeisiin. Haemme Kaapelitehtaan kulttuurikeskuksen huoltotiimiin kokopäiväistä ja vakituista

KIINTEISTÖNHOITAJAA.

Kaapelitehtaalla yhdistyy vanha kulttuurikäyttöön muutettu teollisuuskiinteistö Tanssin talon uudisrakennukseen. Tässä työssä kohtaat monet sekä vanhan kiinteistön erikoistilanteet että uuden automatiikan pulmat. Välillä saat iskeä kätesi suoraan saveen.

Työtehtävät

  • Kiinteistönhoitajan tehtäviin kuuluu monipuolisesti kiinteistönhuollon ja muun ylläpidon tehtäviä aina pihan lakaisusta erilaisiin korjausprojekteihin ja kiinteistötekniikan ongelmista turvatekniikkaan. Pääset kurkistamaan tapahtumien järjestämisen kulisseihin, ja talvisin saat reippaan annoksen raikasta ulkoilmaa ja hyötyliikuntaa lumitöissä.

  • Huoltotiimin tehtävä on huolehtia siitä, että valot palavat, vesi poistuu viemäristä, ja että pitkä- ja lyhytaikaisilla vuokralaisillamme sekä kävijöillämme on mahdollisimman hyvät puitteet työskennellä, vierailla ja harrastaa talossa.

  • Huoltotiimi ylläpitää kiinteistöä ja tukee organisaatiomme muita tiimejä ja toimipaikkoja omalla osaamisellaan.

Millaista tyyppiä etsimme?

  • Etsimme oma-aloitteista tekijää, joka ei hämmenny oudoimpienkaan haasteiden edessä. Tartut itsenäisesti toimeen ja pystyt ratkaisemaan eteen tulevia ongelmia ketterästi.

  • Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, tulet toimeen monenlaisten ihmisten kanssa ja teet työsi asiakaspalveluhenkisesti. Toimit tärkeässä roolissa tuttuina kasvoina vuokralaisille ja kävijöille.

Millaista osaamista ja asennetta arvostamme?

  • Kiinteistöhuollon ja talotekniikan tuntemusta sekä kädentaitoja

  • Työtehtäviin sopivaa koulutusta sekä noin 2 vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä.

  • Työskentelykielemme on suomi. Muu kielitaito (ruotsi, englanti) on plussaa.

Kannustamme hakemaan tätä tehtävää, vaikka et vielä olisikaan valmis osaaja. Etsimme ensi sijassa hyvää tyyppiä ja työkaveria. Jos asenteesi on kohdillaan ja haluat kehittää itsestäsi kiinteistöalan ammattilaisen, olemme valmiita kouluttamaan ja tukemaan sinua.

Tarjoamme monipuolisen työympäristön, ihmisläheisen työyhteisön sekä reilun ja hyvän tiimin, joka pitää aina yhtä. Meillä on hyvät liikunta- ja kulttuuriedut sekä kattava työterveys.

Työpaikka sijaitsee pääasiassa Kaapelitehtaalla, mutta tarpeen tullen myös muut yhtiön hallinnoimat kiinteistöt tulevat tutuiksi. Viikkotyöaika on 38 h ja 15 min. Työtä tehdään arkisin, eikä siihen kuulu päivystystä. Kuukausipalkka on 2 575-3 060 € kokemuksen ja osaamisen mukaan.

Jos kiinnostuksesi heräsi, lähetä hakemuksesi ja CV:si otsikolla "KIINTEISTÖNHOITAJA" osoitteeseen: sinna.kovasiipi (at) kaapeli.com 17.3.2024 mennessä. Työ alkaa 1.4.2024 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja: käyttöpäällikkö Matti Waara, puh. 040 709 8297, ma-pe klo 15-16.

Kiinteistö Oy Kaapelitalo, KAAPELI, on Helsingin kaupungin omistama kiinteistöyhtiö. Omistamme, peruskorjaamme ja vuokraamme vanhoja teollisuusrakennuksia taiteen ja kulttuurin tarpeisiin. Yhteensä hallinnoimme lähes 100 000 neliömetriä kolmessa eri kohteessa ympäri Helsinkiä.

Vuodesta 1992 olemme omistaneet Ruoholahdessa sijaitsevan Kaapelitehtaan kulttuurikeskuksen. Vuodesta 2008 lähtien olemme omistaneet Suvilahden vanhan energiantuotantoalueen rakennukset, ja vuoden 2020 alusta lähtien Vallilassa Nilsiänkatu 10:ssä sijaitsevan N10:n, joka on entinen lääkeyhtiö Orionin pääkonttori ja lääketehdas.

Vuonna 2021 Kaapelitehtaan yhteyteen valmistui Tanssin talo. Lisäksi yhtiömme tytäryritys Kaapelin Mediakeskus Oy tarjoaa palveluita kävijöille ja vuokralaisille.

Se även:

Fastighets Ab Kabelhuset grundades i 1991. Alla våra kulturcentrumen är fulla av berättelser och hyresgäster inom den kreativa branschen.

Söker du evenemangs-, kontors- eller arbetsutrymme?